Om Senergia

Senergia är en partner för installatörer inom solenergi, elbilsladdning och energilagring. Vi erbjuder produkter för trygg och snabb leverans från ledande tillverkare. Senergia driver även marknadsledande kompetensutveckling genom utbildning och certifieringar för branschen. Från order och teknisk support till trygga och snabba leveranser är Senergia en pålitlig partner.

En ledande nordisk distributör inom förnybar energi.

Sedan 2018 har vi försett marknaden med innovativa systemlösningar och produkter inom solenergi, elbilsladdning och energilagring. Genom lokal närvaro i Sverige, Finland, Danmark och Norge säkerställer vi trygga och snabba leveranser till våra kunder.

Vi står även som pionjärer med teknisk rådgivning och support till våra kunder. Med skräddarsydda utbildningar och certifieringar driver vi på för att utbilda den nordiska energimarknaden och främja övergången till förnybara energilösningar.

Våra kärnområden

Solenergi

Vi erbjuder högkvalitativa solenergiprodukter och systemlösningar, vilket möjliggör en smidig integration av solenergi i olika miljöer.

Laddinfrastruktur

Med fokus på framtidens mobilitet tillhandahåller vi innovativa produkter och lösningar för elbilsladdning.

Energilagring

Vi är engagerade i att leverera avancerade energilagringslösningar för att optimera användningen av förnybar energi och skapa en mer hållbar energimarknad.

Senergia är inte bara en distributör!
Vi är en partner för våra kunder och installatörer.

Expertis inom Teknisk Support, Tekniska Säljare och Kundsupport:

Vill du vara kund hos oss?

Registrera dig på mindre än 2 minuter

Senergia AB

Norrtullsgatan 15

113 29, Stockholm
+46(0)8 211 000

Följ oss

© Senergia AB 2023

Solverwp- WordPress Theme and Plugin