Nu säljer vi AC-material

Välkommen till EATON som leverantör

Som installatör av solcellsanläggningar och laddboxar vill man alltid ha det enkelt och kunna få en leverans med allt man behöver. Nu erbjuder Senergia just det och du kan enkelt komplettera dina anläggningar med material till AC-installationen och få en komplett leverans ut till din kund.

Senergia ingår nu partnerskap med EATON som är en industrigigant och marknadsledande inom flera sektorer inom kraftförsörjning. Eaton är över 86 000 anställda i världen och erbjuder ett brett produktutbud.

”Vi får det som har betydelse att fungera här på Eaton. Genom att göra kraftförsörjning mer effektiv och pålitlig förbättrar vi livskvaliteten för dem som använder våra produkter och tjänster. Vi har styrkan att göra en skillnad och vi gör det varje dag.”

Dvärgbrytare (Automatsäkringar)

Eatons dvärgbrytare är från 16A – 63A och är det självklara valet vid installation av växelriktare och laddboxar. Se i webbshoppen.

Effektbrytare

Eatons effektbrytare går från 80A upp till 160A överlastutlösning samt kortslutningsutlösning mellan 960A och 1600A. Effektbrytarna går att montera med en bakplatta för DIN-montage. Som tillbehör till effektbrytaren finns både underspänningsutlösare och shuntutlösare. Dessa kan effektivt användas för frånskiljning av växelriktare för att undvika ödrift (ex på lantbruk vid reserkraftsdrift).
Se i webbshoppen.

\"\"

Kapslingar och huvudbrytare

Senergia erbjuder hela Eatons utbud av kapslingar men har valt att fokusera på 2st modeller, en med plats för 8 moduler och en för 24 moduler (tvåradig). Den mindre är perfekt då den rymmer två säkringar och en huvudbrytare (3+3+2 moduler) och den större är perfekt då behovet är större och man exempelvis skall byta central. Levereras komplett med dörr, PEN-skena, täckplatta för DIN-skena. Kompletteras med förskruvningar.
Gå till kapslingar i webbshoppen.  Gå till huvudbrytare i webbshoppen

\"\"

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Solverwp- WordPress Theme and Plugin