Andreas Taudorf starter som salgschef for Senergia Danmark

Senergia ekspanderer, og vi er meget glade for at kunne meddele, at Andreas Taudorf er blevet ansat hos Senergia som salgschef i Danmark.

Andreas har solid erfaring inden for international forretningsudvikling, projekt- og kontraktstyring. Han har forvaltet store service- og garantikontrakter i havvindmølleindustrien og har flere års erfaring inden for vedvarende energi. Han har arbejdet med internationale B2B-salgsprojekter og implementering af salgsstrategier.

Med sine lokale rødder og sit kendskab til solenergimarkedet vil Andreas arbejde med etablering, partnerskaber og salg for Senergia i Danmark.

Kontaktoplysninger: andreas.taudorf@senergia.dk

Hjemmeside: www.senergia.dk

B2B webshop: b2b.senergia.dk
Linkedin

 

Senergia er en partner for installatører inden for solenergi, elbilopladning og energilagring. Vi tilbyder produkter til sikker og hurtig levering fra førende producenter. Senergia driver også markedsførende kompetenceudvikling gennem uddannelse og certificeringer til branchen. Senergia er fra ordre og teknisk support til trygge og hurtige leveringer en pålidelig partner.Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Solverwp- WordPress Theme and Plugin