Utbildare

Senergia söker en Utbildare

 

Sedan etableringen 2018 har Senergia tagit en position på marknaden som tidigare inte fanns, de har blivit en specialiserad grossist inom hållbar energi. På fyra år har bolaget växt från att bestå av 5 medarbetare till 65 medarbetare. Detta med en fortsatt förväntad mycket stark och lönsam tillväxttakt. Det är en entreprenöriell, flexibel, nyfiken och agil organisation med tempo i beslut och stora möjligheter att påverka.

 

Senergia har sedan starten blivit en marknadsledare när det kommer till utbildning och kurser inom solenergi, energilagring och elbilsladdning. Senergia har idag flertalet kontrakt med yrkeshögskolor, utbildar branschen på professionella utbildningar och genomför produktspecifika utbildningar med sina leverantörer.

 

Vi söker nu en Utbildare som primärt ska arbeta med kurser, utbildningar och föreläsningar, både internt och externt. Du kommer arbeta i utbildningsavdelningen som är tätt sammankopplad med Senergias tekniska avdelning och samtidigt rapportera till Senergias utbildningsansvarig. För denna roll ser vi att du bor i Stockholm.

 

Arbetsuppgifter och ansvar:

 

  • Du genomför, utvecklar och håller i kurser och utbildningar. Både internt och externt.
  • Du arbetar med framtagandet av nya kurser (både digitala och fysiska)
  • Du är med och utvecklar Senergias LMS (Learning Management System)

 

Vem är du?

 

  • Du har en ingenjörsutbildning inom hållbar energi, elkraftteknik eller liknande.
  • Lärarexamen är meriterande, alternativt erfarenhet inom pedagogik och didaktik.
  • Du har stort intresse för teknik och är bra på att kommunicera olika tekniklösningar
  • Du gillar att stå inför en grupp av människor och tala samt hålla presentationer
  • Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift, gärna även andra nordiska språk

 

Som person är du nyfiken, initiativtagande och pedagogisk. Du brinner för utbildning och vill få dina kursdeltagare att utvecklas. Du kommer ha stora möjligheter att själv identifiera behov av utbildningar, skapa material och sedan genomföra utbildningar. Utbildningarna bedrivs både fysiskt och på distans.

 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till vår Head of HR, Josephine Kolare josephine.kolare@senergia.se.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Solverwp- WordPress Theme and Plugin