Project & Tech Advisor

Senergia söker förstärkning i form av en Project and Tech Advisor!

 

Vill du arbeta med hållbar energi i ett snabbväxande företag och bidra till en grönare värld? Brinner du för solenergi och projektering? Då ska du titta hit!

 

Sedan etableringen 2018 har Senergia tagit en position på marknaden som tidigare inte fanns, de har blivit en specialiserad grossist inom solenergi, energilager och elbilsladdning. På fyra år har bolaget växt från att bestå av 5 till att idag bestå av ca 65 medarbetare. Detta med en fortsatt förväntad mycket stark och lönsam tillväxttakt. Det är en entreprenöriell, flexibel, nyfiken och agil organisation med tempo i beslut och stora möjligheter att påverka.

 

Senergia finns idag i Sverige, Norge och Finland med huvudkontor på Odenplan i Stockholm.

 

Om rollen:

Senergia erbjuder i sin roll som grossist även stöd till våra kunder i form av projektering av solcellsanläggningar. Vi söker därför nu ytterligare en solcellsprojektör som primärt ska arbeta mot den norska marknaden. Du kommer ingå i Projekt & Teknik-avdelningen som idag består av ett härligt gäng på 12 projektörer, ingenjörer och utbildare som arbetar mot svenska, norska och finska marknaden.

 

 

För rollen ser vi att du sitter i Stockholm. Talar du norska är det meriterande, men det är inte ett krav. Däremot ska känna dig trygg i att arbeta med det norska språket.

 

 

Arbetsuppgifter och ansvar:

Som Project and Tech Advisor på Senergia jobbar du tätt med våra B2B-kunder för att hjälpa de hitta de bästa lösningarna för sina projekt. Du hjälper kunderna med allt från projektering till teknisk support. Du kommer arbeta tätt med vår norska organisation som idag består av fyra personer, samtidigt som du arbetar tätt med din grupp och andra avdelningar på företaget.

 

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

 

  • Projektering och simulering av solcellsanläggningar, både små och större.
  • Snö- och vindlastberäkningar.
  • Framtagande av kompletta materiallistor.
  • Teknisk support kring Senergias produkter.

 

Vem är du?
Vi söker dig med mycket driv som trivs med att arbeta i ett snabbt tempo. Du är initiativtagande, nyfiken, strukturerad och kan ha många saker i gång samtidigt. Du är en lagspelare och trivs med att arbeta i team. Du har ett stort intresse för teknik och är bra på att kommunicera olika tekniklösningar. Vidare ser vi att du har dessa erfarenheter:

 

  • Du har en utbildning från YH inom solenergi (solcellsprojektör, soleltekniker el. motsvarande) eller en ingenjörsutbildning inom hållbar energi eller motsvarande.
  • Tidigare arbetserfarenhet som solcellsprojektör är meriterande.
  • Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift, gärna även andra nordiska språk.

 

Vad erbjuder Senergia dig?
Senergia är ett familjärt företag med ett stort hjärta. Du får bli en del av ett gäng drivna, nyfikna, framåtsträvande personer med en fantastisk teamkänsla. På Senergia är allas idéer välkomna och du får vara med på företagets resa framåt!

 

Senergia är även ledande på utbildning inom branschen och erbjuder en ordentlig onboarding och massor av internutbildningar. Möjligheten för utveckling inom Senergia är stor för den som vill, och det finns alltid utbildningsmaterial att tillgå!

 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt men senast 2023-04-15. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till vår Head of HR, Josephine Kolare (josephine.kolare@senergia.se)

 

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Solverwp- WordPress Theme and Plugin